تعداد بازدید : 4864 - تاریخ خبر : جمعه 27 تیر 1399 - 23:55
فراخوان ‌ثبت‌نام در نخستین دوره‌ی مدرسه‌ی کارگاهی فیلم‌نامه‌ منتشر شد

فیلم‌نامه، جانِ تولید نمایشی است و همه‌ی دست‌اندرکاران تولید به گونه‌ای غیرمستقیم در خدمت آن هستند. دانشگاه صداوسیما با قدمت ۵۰ ساله‌ی خود در حوزه‌ی آموزش و پژوهش هنر و با بهره‌گیری از اساتید مجرب و زیرساخت‌های فنی و تولیدی مناسب، بر آن است تا نخستین دوره‌ی آموزشی مدرسه‌ی کارگاهی فیلم‌نامه را با حمایت سازمان هنری و رسانه‌ای اوج برای تربیت فیلم‌نامه‌نویسان خلاق، مستعد، پر تلاش و معتقد اجرا کند.

این دوره به صورت کارگاهی وبا  حضور استادان راهنمای برجسته؛ ابراهیم حاتمی‌کیا، احمدرضا درویش، بهروز افخمی، رضا میرکریمی، محمدمهدی عسگرپور، پرویز شیخ‌طادی، هادی مقدم‌دوست و محمدحسین مهدویان، برگزار خواهد شد.

در طول دوره، هر یک از هنرجویان، نگارش یک فیلم‌نامه را از مرحله‌ی ارائه‌ی ایده تا تبدیل به طرح، سیناپس و فیلم‌نامه به صورت عملی زیر نظر یکی از استادان راهنما، تجربه می‌کنند.

ثبت‌نام از روز چهارشنبه، یکم مرداد ۱۳۹۹ آغاز و تا روز پنج‌شنبه، سی‌ام مرداد ۱۳۹۹ ادامه خواهد یافت.

علاقمندان باید برای اطلاع از شرایط شرکت در فراخوان و ثبت‌نام در دوره به آدرس http://script.iribu.ac.ir مراجعه کنند. داوطلبان همچنین  برای طرح سوالات خود می‌توانند با پست الکترونیک script@iribu.ac.ir مکاتبه کنند.

همچنین تعدادی از فیلم‌نامه‌های برتر به انتخاب سازمان هنری رسانه‌ای اوج، با کارگردانی یکی از کارگردان‌های مورد نظر این سازمان به مرحله‌ی تولید خواهند رسید.

امتیاز شما